• Steentapijt
  De warmte van de natuur aan uw voeten
  Steentapijt brengt een natuurgetrouwe warmte in huis
  en geeft uw interieur een esthetische en duurzame meerwaarde.

Welkom bij Belgo-Quartz

 

Uw vloer, onze passie!

Wandel binnen in de wondere wereld van kwartskorrels. Ontdek hier uw persoonlijke oplossing in steentapijt, siergrind, grindvloer of korreltapijt. Benieuwd naar de talrijke voordelen en mogelijkheden van deze natuurlijke vloerbedekking? Belgo-Quartz geeft professioneel advies, werkt met kwaliteitsgarantie en garandeert een persoonlijke service. 

 

Wie zijn we?

Belgo-Quartz bouwt sinds 1990 aan een indrukwekkend klantenportfolio in Vlaanderen en Wallonië. Broers Mike en Erwin Kenis zijn de drijvende kracht achter het ambitieus bedrijf uit Tongeren. Twee geboren ondernemers en creatieve pioniers die een gemeenschappelijke passie delen: steentapijt als moderne vloerbekleding.

 

Onze grote troef? Belgo-Quartz investeert niet alleen in het bedrijf, maar ook in klanten, service en nieuwe producten. Wij breiden dagelijks ons skills- en competentiepallet uit waardoor we de laatste trends en evoluties voorblijven.  


Steentapijt voor wie?

Belgo-Quartz is een betrouwbare partner van bedrijven, garages, instituten, kantoren, winkels en particulieren. Onze meer dan tevreden klanten kunnen langdurig genieten van de luxe, warmte en comfort van steentapijt binnen. 

 

Awards

Steentapijt leggen doen wij altijd met respect voor onze codewoorden: constante toewijding, blijvende innovatie en uiterste precisie. De gouden combinatie van ervaren werknemers, ambachtelijk vakmanschap en een professionele werkwijze werd al bekroond met mooie awards. Belgo-Quartz mocht al prestigieuze internationale prijzen in ontvangst nemen zoals : 

 • Prijs voor internationale kwaliteit
  Gold Star Award (Parijs)
 • Prijs voor innovatie en originaliteit
  Xth International Golden Construction Award (Madrid)